Bor du i Dronninglund eller omegn og mangler du en dygtig altmuligmand eller handymand, så er du kommet det helt rigtige sted hen.
Hos Handysten tilbyder vi billig håndværker arbejde i en høj kvalitet. Det f.eks. være VVS arbejde, tømrer eller glarmester opgaver eller andre mindre opgaver som man ikke selv har tiden eller lysten til.

Eksempler på disse opgaver kunne være ting som:

 • Opsætning eller udskiftning af køkken
 • Samling af møbler og inventar
 • Slibning af gulve eller døre
 • Udskiftning af vinduer
 • Andre former for håndværker opgaver

Med over 25 års erfaring som handymand, har jeg efterhånden prøvet lidt af hvert, og kan derfor løse en bred vifte af opgaver i og udenfor hjemmet. Dette kan være praktisk, da jeg vil være i stand til at løse opgaver, som man ellers ville skulle bruge flere forskellige håndværkere til. Skal dit badeværelse renoveres, skal man ofte have fat i både en tømrer, en vvs mand, og i nogle tilfælde en glarmester. Som handyman kan jeg selv udfører alle disse typer af opgaver, så du får udført opgaven både hurtigere og billigere.

Læs mere handyman opgaver på – https://handysten.dk/handyman/

Hvad er en Handyman

En handyman er en person som f.eks. kan hjælpe dig med et hav af ting i og omkring din bolig. Det kan være små ting som at samle nogle møbler, hænge en lampe eller spejl op. Det kan også være løbende vedligeholdelse af dit hus, i form af forskellige små reparationer. Nogle af dem udfører også forskellige former for havearbejde og lettere rengøring, dette er dog ikke noget som vi udfører hos Handysten.

Handysten - Din altmuligmand og handyman i Dronninglund

Hvad kan en handyman gøre for dig?

Hvad enten du bor i eget hus eller i en lejet lejlighed i Dronninglund, så vil der næsten altid være tidspunkter, hvor du render i en opgave du ikke selv er i stand til at læse. Det kan være du ikke har det rette værktøj eller mangler viden om hvordan man løser opgaven. Her vil du så kunne hyre en handyman til at løse disse småopgaver for dig. Det er som regel ikke de store opgaver som udskiftning af tag på huset eller bygge en ny udestue. Mere ting som ordne en vandhane der drypper, udskiftning af et ødelagt vindue eller ordne en dør der binder.

Nogle af de typiske arbejdsopgaver en altmuligmand udfører er det f.eks.

 • Samling af skabe og møbler
 • Opsætning af hylder og knagerækker
 • Diverse former for El-arbejde
 • Udskiftning af WC
 • Opsætning af billeder, lamper eller spejle
 • Reparation af vægge, loft eller gulve
 • Opsætning af nyt køkken eller badeværelse

Dette er blot nogle eksempler på de mange opgaver en handyman udfører. Men lad os kigge lidt næremere på et par af dem.

Tag og tagrender

En ting som mange husejer altid glemmer, er at få efterset sine tagrender eller vedligeholdelse af taget. Der skal f.eks. tjekkes at tagrenderne ikke er stoppet til, alle tagplader og tagsten er i god sand eller andre mangler på taget. Husk på at taget jo er den mest udsatte del af et hus, og det faktisk kræver lidt vedligeholdelse hvert år. Noget alt for mange danskere, desværre glemmer alt for ofte.
Her vil en handyman nemt kunne hjælpe dig med at få efterset disse ting, og udbedret evt. skader. Dette er især vigtigt hvis du har solceller, da disse kræver pleje og rengøring hvis de skal virke optimalt.

Vinduer og døre

Det kan være temmelig dyrt at få udskiftet en dør eller vindue. Men med den rigtige vedligeholdelse, kan denne process nemt udsætte i mange år. Her vil en altmuligmand kunne se om dine døre eller vinduer er i orden eller om de trænger til noget træbeskyttelse eller andet. Det kan også være en lille ting som f.eks. maling af vinduer og døre, så de ikke længere ser slidte eller gamle ud.

Så har du brug for en handyman?

Er du selv lidt af en gør det selv mand eller dame, så er de fleste små opgaver sikkert ikke noget problem. Men der vil til tider opstå situationer hvor man ikke selv har den nødvendige erfaring eller de rigtige værktøjer til at udfører jobbet. Her vil en handman ofte være en god ide, frem for at skulle bruge en masse overflødige timer på selv at prøve kræfter med det.

Mange vælger også at bruge en altmuligmand, da det ofte er nemmere at betale ham for 2 timers arbejde, frem for at skulle bruge en hel eftermiddag på det selv.

Så skulle du selv mangle en handyman i Dronninglund eller omegn. Så ringe til Sten på +45 23 49 39 55 og få et uforpligtende tilbud.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *