Din lokale tømrer i Dronninglund

Mangler du en uddannet tømrer eller handymand i Dronninglund eller omegn, så er altid velkommen til at kontakte Handysten. Du får en god pris på opgaven. Jeg udfører både små og små opgaver der dækker over alt som f.eks.

  • Opsætning af haveskur
  • Nedrivning og installation af køkken og køkkenudstyr
  • Flytning af indervægge
  • Opsætning af nyt tag på boligen
  • Udskiftning af bordplader i køkken

Ingen opgave er for stor eller for lille til at jeg kan give dig en pris på den.

Du kan læse mere meget om hvad jeg kan tilbyde dig her på Min generelle tømrer side

Jeg har altid billige priser på tømrerarbejde i Dronninglund og resten af Nordjylland. Så har du en opgave du skal have løst, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til mig for et gratis tilbud.

Vælg en billig handyman eller tømrer fra Dronninglund til din næste snedker eller tømreropgave

Sten
Sten