Handyman i Vodskov

Alt arbejde inden for tømrer, snedker, glarmester og vvs faget udføres af din lokale handyman i Vodskov.
Lave priser og høj kvalitet er nogle af de fordele som der er ved at vælge Handysten til at udføre arbejdet for dig.

Jeg udfører en bred vifte af opgaver i hjemmet. Et par eksempler er ting som:

 • Opsætning af et nyt køkken
 • Nyt tag på hus eller garage
 • Samling af møbler og anden inventar
 • Opsætning af lamper, tv eller lign.
 • Udskiftning af bruser, vandhaner, wc mm.

Kort sagt alle opgaver inden for vvs, tømrer, snedker og glarmester faget.

Men hvorfor skulle du vælge en professionel handyman, frem for et større tømrer,vvs eller glarmester firma? For mange er prisen hovedgrunden til at vælge en Handymand. Ofte er vores priser 30-40% lavere end mange andre typer af håndværkere, og uden at du får et dårligere resultat eller ringere service.
Den anden fordel er at i stedet for at både skulle have en blikkenslager ud, derefter en tømrer og til sidst en glarmester, så kan du nøjes med en handymand.

Jeg udfører disse typer af opgaver primært i Nordjylland, men i enkelte tilfælde også uden for. Typisk kommer mine kunder fra byer som Vodskov, Hals, Aalborg, Frederikshavn eller Sæby.

Læs mere: Hvorfor vælge en handyman

Hvorfor en Handyman?

En handymand udfører ofte opgaver som en tømrer, vvs mand eller snedker ikke laver. Det kan f.eks. være samling eller opsætning af møbler og inventar, tilkobling af tv eller anden elektronik, ordne en punkteret cykel, eller opsætning af parabolen på taget. Alle de små praktiske opgaver i hjemmet, som du måske ikke selv lige magter eller vil bruge tiden på. Nogle handymænd udfører også ting som oprydning, rengøring eller forskellige former for have arbejde – dette er dog ikke noget vi tilbyder her hos Handysten. Det meste af det arbejde jeg udfører er dog inden for tømrer faget, men jeg er uddannet glarmester og har prøvet næsten alle typer af håndværker opgaver over de sidste 25 år.

Handysten - Din altmuligmand og handymand i Vodskov Nordjylland

Læs mere: Find en tømrer i Vodskov

Hvad kan en handyman gøre for dig?

Hvad enten du bor til leje i en lejlighed i Vodskov eller har hus i Hals, så dukker der altid nogle opgaver op, som man enten ikke selv har værktøjet, kompetencerne eller tiden til at løse. Her kan man med fordel hyre en professionel handyman til at løse disse typer af opgaver, frem for at tiden blot går og man ikke får gjort noget ved problemet. Typisk hyrer man en handyman til de lidt mindre opgaver, som at ordne en vandhane som drypper, udskifting af håndtag eller lås i døren, udskiftning en punkteret rude og den slags opgaver. Det kan også være lidt større opgaver, som at ligge nyt tag på ens garage eller bygge pavillon i haven. Dog er der ikke altid en altmuligmand løser de lidt større opgaver. Her hos Handysten, har vi en lang række samarbejdspartnere at trække på, så vi også er i stand til at løse større projekter.

Her er et par eksempler på typiske handyman opgaver.

 • Nedrivning eller opsætning af skabe
 • Lave plads til nyt amerikaner køleskab
 • Udskiftning af lamper og stikkontakter
 • Ordne et wc eller vandhane som drypper
 • Opsætning af billeder, lamper eller spejle
 • Reparation af døre, gulve eller vinduer
 • Opsætning af nyt køkken eller badeværelser

Dette var blot enkelte eksempler på typiske handyman opgaver. Andre eksempler kunne være ting som:

Rensning eller udskiftning af tagrender

Noget som rigtig mange husejere ofte glemmer at at vedligeholde deres tagrender. En lille ting, som man anbefaler husejere at gøre cirka en gang om året, men som alt for mange desværre enten glemmer eller ikke lige kan finde tiden til. Her vil en handymand nemt og hurtigt kunne hjælpe dig med at få dem efterset og evt. rengjort. Det kan også være udskiftning af ødelagte tagrender eller opsætning af nye, hvis der mangler.

Tagtjek og reparation af taget

Efter et efterår og vinter med blæst og frost, er det ofte en god ide at få tjekket sit tag igennem. Der er ofte sket mindre skader på taget i løbet af året, og hvis disse ikke udbedres, kan det hurtigt ende med at udvikle sig til større skader. Her vil en altmuligmand nemt kunne tjekket taget igennem, og evt. ordne de mindre skader som nu engang måtte være der.

Vinduer og døre

En anden typisk snedker og handyman opgave, er udskiftning af gamle døre og vinduer. Men ofte er det faktisk ikke nødvendigt at udskiftet hele vinduet eller døren. I mange tilfælde er rensning og god gang vedligeholdelse ofte nok. F.eks. kan en gammel dør ofte slibes ned, males og et nyt håndtag/lås installeres, og så har man en dør som stadig ser ny ud, men til en noget lavere pris end en ny. Det samme gælder for vinduer, nogle gange er en gang slibning, maling og evt. udskiftning af dele af vinduet, nok til at det kan holde mange år endnu.

Er en handyman noget for dig?

Er du selv en gør det selv type, så kan du sikkert nemt klare de fleste små handymand opgaver. Men der vil alligevel være situationer, hvor man enten ikke har udstyret eller erfaringen til at løse opgaven korrekt, og her vil det som regel være både billigere og nemmere at hyre en handyman til det, frem for at skulle bruge en masse tid (og evt. nyt værktøj) på at få jobbet løst.

Der er også mange som vælge at benytte sig at en altmuligmand, da det jo er betydelig nemmere blot at betale ham for 2 timers arbejde, end at selv skulle bruge en halv dag på at løse problemet.

Har du en opgave i Vodskov eller omegn som skal løses, så ringe til Sten på +45 23 49 39 55 og få et uforpligtende tilbud.

Sten
Sten