Handyman

Er du på jagt efter en Handyman eller altmuligmand i Nordjylland? Såfremt du ønsker at få fundet dig en handyman, der kan hjælpe dig med en stor eller lille opgave, vil Handysten være det helt rette sted at gå hen.

Jeg hjælper til med en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver som handyman og kan løse både store og små opgaver – herunder:

– Samling af møbler og inventar
– Udskiftning af vandhaner og lignende
– Opsætning af køkken
– Opsætning af brusenicher
– Rensning af afløb

Kort sagt er jeg gerne behjælpelig med at løse et væld af forskellige arbejdsopgaver – og altid med fokus på god kvalitet og kundeservice.

Handyman i Aalborg / Sæby og hele nordjylland

Handysten har til huse i Nørresundby men vi løser opgaver i hele Nordjylland. Hvad enten du bor i Sæby, Frederikshavn, Hjørring eller Aalborg – så køre jeg gerne ud. Der vil være rig mulighed for at få hjælp til både store såvel som små opgaver, når du vælger at overlade arbejdet til Handysten. Med 25 års erfaring som handymand, er jeg stødt på en lang række forskellige udfordringer, så har du en speciel opgave, er du altid velkommen til at kontakte mig og få en pris på opgaven.

Ønsker du at høre mere omkring mulighederne for at få hjælp fra en professionel handyman, med netop din/dine opgaver, er du altid mere end velkommen til at slå på tråden på tlf. 23 49 39 55. Jeg ser meget frem til at høre fra dig og til at give dig en hjælpende hånd med din opgave.