Velkommen til Din Handyman i Dronninglund! Er du på udkig efter professionel hjælp til husets gøremål eller har du brug for en erfaren hånd til dit næste byggeprojekt? Din Handyman i Dronninglund står klar til at assistere dig. Vores service dækker et bredt spektrum af opgaver, lige fra små reparationer og vedligeholdelse til større renoveringsprojekter. Vi sætter en ære i vores arbejde, og vores lokale handyman er kendt i Dronninglund for sit håndværk, effektivitet og venlige service. Med respekt for dit hjem og dine ønsker arbejder vi altid med kundens behov i centrum. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Hos os tilbyder vi billigt håndværksarbejde af høj kvalitet. Dette kan inkludere opgaver inden for områder som VVS, tømrerarbejde, glarmesteropgaver og andre mindre opgaver, som du måske ikke har tid eller lyst til at tage dig af selv.

Nogle eksempler på de typer opgaver, vi kan hjælpe med, omfatter:

 • Installation eller udskiftning af køkkenfaciliteter
 • Samling af møbler og interiør
 • Afslibning af gulve eller døre
 • Udskiftning af vinduer
 • Diverse former for håndværksopgaver

Med over 25 års erfaring som handyman har jeg opnået en bred vifte af færdigheder, der gør mig i stand til at løse en række forskellige opgaver både indendørs og udendørs. Dette er særligt praktisk, da det betyder, at du kan få løst forskellige opgaver uden at skulle kontakte flere forskellige håndværkere. Eksempelvis, hvis du planlægger at renovere dit badeværelse, ville du normalt skulle kontakte en tømrer, en VVS-installatør og måske endda en glarmester. Som handyman kan jeg håndtere alle disse opgaver selv, hvilket resulterer i en hurtigere og mere omkostningseffektiv udførelse af opgaven.

Læs mere handyman opgaver på – https://handysten.dk/handyman/

Hvad er en Handyman

En handyman er en person som f.eks. kan hjælpe dig med et hav af ting i og omkring din bolig. Det kan være små ting som at samle nogle møbler, hænge en lampe eller spejl op. Det kan også være løbende vedligeholdelse af dit hus, i form af forskellige små reparationer. Nogle af dem udfører også forskellige former for havearbejde og lettere rengøring, dette er dog ikke noget som vi udfører hos Handysten.

Handysten - Din altmuligmand og handyman i Dronninglund

Hvad kan en handyman i Dronninglund hjælpe dig med?

Hvad enten du bor i eget hus eller i en lejet lejlighed i Dronninglund, så vil der næsten altid være tidspunkter, hvor du render i en opgave du ikke selv er i stand til at læse. Det kan være du ikke har det rette værktøj eller mangler viden om hvordan man løser opgaven. Her vil du så kunne hyre en handyman til at løse disse småopgaver for dig. Det er som regel ikke de store opgaver som udskiftning af tag på huset eller bygge en ny udestue. Mere ting som ordne en vandhane der drypper, udskiftning af et ødelagt vindue eller ordne en dør der binder.

Nogle af de typiske arbejdsopgaver en altmuligmand udfører er det f.eks.

 • Samling af skabe og møbler
 • Opsætning af hylder og knagerækker
 • Diverse former for El-arbejde
 • Udskiftning af WC
 • Opsætning af billeder, lamper eller spejle
 • Reparation af vægge, loft eller gulve
 • Opsætning af nyt køkken eller badeværelse

Dette er blot nogle eksempler på de mange opgaver en handyman udfører. Men lad os kigge lidt næremere på et par af dem.

Tag og tagrender

En ting som mange husejer altid glemmer, er at få efterset sine tagrender eller vedligeholdelse af taget. Der skal f.eks. tjekkes at tagrenderne ikke er stoppet til, alle tagplader og tagsten er i god sand eller andre mangler på taget. Husk på at taget jo er den mest udsatte del af et hus, og det faktisk kræver lidt vedligeholdelse hvert år. Noget alt for mange danskere, desværre glemmer alt for ofte.
Her vil en handyman nemt kunne hjælpe dig med at få efterset disse ting, og udbedret evt. skader. Dette er især vigtigt hvis du har solceller, da disse kræver pleje og rengøring hvis de skal virke optimalt.

Vinduer og døre

Det kan være temmelig dyrt at få udskiftet en dør eller vindue. Men med den rigtige vedligeholdelse, kan denne process nemt udsætte i mange år. Her vil en altmuligmand kunne se om dine døre eller vinduer er i orden eller om de trænger til noget træbeskyttelse eller andet. Det kan også være en lille ting som f.eks. maling af vinduer og døre, så de ikke længere ser slidte eller gamle ud.

Så har du brug for en handyman?

Er du selv lidt af en gør det selv mand eller dame, så er de fleste små opgaver sikkert ikke noget problem. Men der vil til tider opstå situationer hvor man ikke selv har den nødvendige erfaring eller de rigtige værktøjer til at udfører jobbet. Her vil en dygtig handyman ofte være en god ide, frem for at skulle bruge en masse overflødige timer på selv at prøve kræfter med det.

Mange vælger også at bruge en altmuligmand, da det ofte er nemmere at betale ham for 2 timers arbejde, frem for at skulle bruge en hel eftermiddag på det selv.

Så skulle du selv mangle en handyman i Dronninglund eller omegn. Så ringe til Sten på +45 23 49 39 55 og få et uforpligtende tilbud.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *