Tømrer

Handysten har stor erfaring indenfor tømrerfaget og har i tidens løb løst en lang række forskellige arbejdsopgaver – både store såvel som små.

Uanset om du ønsker at få en dygtig tømrer til en større eller mindre arbejdsopgave, er jeg naturligvis gerne behjælpelige med at udføre arbejdet for dig.

Hvilke opgaver løser en tømrer?

Jeg løser blandt andet opgaver indenfor:

– Nybyg og tilbyg
– Sommerhuse
– Isolering og efterisolering af boliger
– Forsikringsskader
– Tagarbejde

Arbejdsopgaver indenfor tømrerfaget spænder bredt, og jeg kan løse en bred skare af forskellige arbejdsopgaver for dig.

I forbindelse med det udførte arbejde vægtes kvalitet højt, og du kan derfor altid være stensikker på at få lavet et godt og solidt stykke arbejde – altid indenfor de aftalte rammer og indenfor den aftalte tidshorisont.

Husk at jeg kører ud i hele Nordjylland, både de større byer som Aalborg, Frederikshavn, Hjørring, men også alle små byer som Sæby, Voerså, Dybvad osv.

Tømrermester med døgnservice

Hos Handysten tilbyder jeg desuden døgnservice som tømrer, hvilket gør, at du har mulighed for at kontakte mig når som helst, du måtte have behov for at få en hjælpende hånd til din opgave. Vores døgnservice rykker ud både på store såvel som små opgaver – så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du står med en arbejdsopgave, der skal klares.

Ønsker du at få lavet et godt tilbud på hjælp til tømrerarbejde i Sæby eller omegn, er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 23 49 39 55. Jeg ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med tømrerarbejdet.