Står du og mangler en dygtig og erfaren tømrer i Nørresundby og omegnen, så kunne Handysten måske være løsningen. Jeg løser de fleste opgaver inden for tømrer faget, alt lige fra opsætning af nyt køkken, udskiftning af gulve eller vinduer til større opgaver som at bygge en ny garage eller carport. Med over 25 års erfaring inden for tømrer faget, jeg igennem tiden prøvet kræfter med langt de fleste typer af tømrer opgaver. Dette gør at jeg kan komme med en realistisk pris og tidsestimat på opgaven, eller hjælpe med rådgivning inden opgaven påbegyndes.

Tømrer i Nørresundby med fokus på detaljerne

Vælger du Handysten fra Nørresundby, så er du sikker på at få en kvalitetsløsning på dit tømrerarbejde. Jeg ligger stor vægt på at der bliver kræset om detaljerne, og at du er tilfreds med opgaven når den afsluttes. Handysten er et tømrer firma som går op i kvalitet. Tingene skal gerne se ordentligt ud, og der skal være ordentlige forhold mens arbejdet står på.

Tilfredse kunder er gode kunder

Jeg sætter stor pris på at mine kunder er tilfredse med det tømrer arbejde jeg udfører for dem. Derfor er det muligt at bedømme mit arbejde via Trustpilot, Facebook eller på Google.

Hvis du mangler en tømrer eller snedker til din opgave, så er du altid meget velkommen til at ringe til mig på +45 23 49 39 55, og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Læs også:
Handysten – dit lokale tømrerfirma
Vælg en tømrer i Dronninglund

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *